8M Vaga General Feminista

Comentaris: Cap comentari

Des d’UM9-CUP donem suport a la Vaga General Feminista d’aquest 8 de març i ens afegim a la convocatòria de les mobilitzacions i accions del moviment feminista local i nacional. Aturem els treballs, les cures, el consum i els estudis!

Hem estat les dones les que hem sofert la cara més dura de la crisi-estafa mentre l’Estat i les gran empreses es beneficien de tot aquest treball invisibilitzat i imprescindible.

Les que més patim les retallades i la regressió en drets socials, en educació, sanitat, en el sistema de pensions, la no implementació de la llei de dependència… som les dones. Les dones som les que tenim més contractes a temps parcial, jornades laborals més curtes, percepció de salaris de fins a un 26% per sota dels dels homes, un menor reconeixement de la feina, etc. A més, unes pitjors condicions durant la vida laboral impliquen cotitzacions més baixes i, per tant, suposen pitjors prestacions quan estem aturades, jubilades, o fora del mercat laboral per altres motius. De fet, 2 de cada 3 pensionistes que no arribem al salari mínim, som dones.

Així doncs, us convoquem:

  • Dimecres 7 a les 19h a la Plaça de la Vila. Preparem la jornada de vaga: taller de pancartes i encartellada.
  • Dijous 8 a 2/4 de 12h Concentració a la Plaça del Mercat de Vilanova.
  • Dijous 8 a les 18.30h. Manifestació a la Plaça Universitat de Barcelona.
  • Dijous 8 a les 19h. Cinema amb la Xarxa Feminista de Ribes i Les Roquetes.

Si teniu algun dubte sobre la vaga o les mobilitzacions, podeu contactar amb nosaltres o informar-vos a través de les webs citades. Adjuntem cartells, articles i banda sonora per tenir més informació i despertar consciències. Per una vida digne per a tothom, Salut i feminisme!

Més informació:

Deixa un comentari