Assemblea d’UM9 en petits debats per fomentar la participació

Comentaris: Cap comentari

Um9- CUP, convoquem una assemblea per tal d’afrontar els nous reptes que se’ns plantegen, tant a nivell local com a nivell nacional.

Per fer-ho, fruit de diferents debats interns de la pròpia organització, i valorant les diferents experiències que ja hem treballat, proposem una assemblea que tindrà lloc en dos dies diferents i en formats diferents, per tal de potenciar la participació de totes aquelles persones que creguin que UM9-CUP pot ser un dels seus espais d’intervenció política. Aquest debats ens han de permetre traçar les línies de la nostre acció política, i encarar en les millors condicions possibles, tant aquest darrer tram de legislatura municipal, com el treball a nivell nacional de la nostre candidatura.

La primera jornada d’aquesta assemblea, tindrà lloc el dissabte 10 de març a les 5 de la tarda, a la sala d’actes de l’Entitat Ger.

 Aquesta primera sessió tindrà un format de petits grups, amb el següents punts de l’ordre del dia:

  1. Desplegament polític cap a les eleccions 2019 (Precampanya/campanya electoral)
  2. Les persones que vehiculen el projecte (Candidatura)
  3. Activitat política municipal a la institució i al carrer

Aquest debat tindrà una durada d’unes dues hores.

La segona jornada de l’assemblea tindrà lloc el diumenge 25 de novembre a les 2/4 d’11 del matí, a la sala d’actes de l’Entitat Ger.

En aquest cas el format serà el d’una assemblea plenària, on es presentarà un document fruit dels diferents debats que tindran lloc en la primera sessió, i que finalment es passarà a votació.

 

Deixa un comentari