Divendres 7 de juliol acte pel Referendum

Comentaris: Cap comentari

Avui  al Parlament de Catalunya, Junts pel Sí i la CUP-Crida Constituent, han presentat la proposició de llei del referèndum d’autodeterminació.

Aquesta Llei representa la resposta democràtica a la frustració generada pel darrer intent promogut per una majoria molt àmplia d’aquest Parlament per tal de garantir al poble de Catalunya el ple reconeixement, la seva representació i participació en la vida política, social, econòmica i cultural de l’Estat espanyol sense cap tipus de discriminació.

En el procés previ, s’han fet tots els esforços per tal de trobar una via acordada perquè el poble de Catalunya pogués decidir lliurement el seu futur. El Parlament, atenent al mandat majoritari del poble de Catalunya, assumeix la plena representació sobirana dels ciutadans una vegada que s’han esgotat totes les vies de diàleg i negociació amb l’Estat.

En prendre la transcendental decisió d’aprovar aquesta Llei, el Parlament de Catalunya expressa la voluntat majoritària del poble, del qual emanen els seus poders, fent ús de la seva representativitat legal i democràtica amb l’objectiu de posar en mans dels catalans i les catalanes la decisió sobre el futur polític del país amb l’eina més radicalment democràtica de la qual disposem: el vot.

Esborrany de la proposició de llei del referèndum d’autodeterminació.

Aquest divendres, 7 de juliol a les 19:30h a la Plaça Marcer de Ribes, vine a donar suport al Referèndum d’autodeterminació. En l’acte intervindrà Ana Surra d’ERC i Joan Garriga, diputat al Parlament de Catalunya per la CUP, entre d’altres.

Només amb la mobilització popular serà possible!

Deixa un comentari