La fiscal demana l’absolució dels quatre encausats, per falta d’inconsistència en la denúncia

Comentaris: Cap comentari

El passat 30 de gener, es va celebrar el judici als quatre companys denunciats pel regidor de l’equip de govern municipal del PSC. Fran Perona.
El judici va quedar vist per sentència, la fiscal va demanar l’absolució per la inconsistència de la denúncia. Malgrat això, el regidor del PSC, mitjançant la seva advocada, va insistir a demanar pena-multa pels quatre encausats. Caldrà esperar la sentència del jutge.
El mateix dia, al vespre, es va celebrar el Ple Municipal de l’Ajuntament. Entre els punts hi havia una moció presentada pel nostre grup municipal, de reprovació d’aquest regidor. Va ser aprovada amb els vots favorables d’UM9-CUP, Fem Poble, ERC i Pdcat-Via. I els vots en contra del PP i PSC. Esperem que, en conseqüència, per responsabilitat política, dimiteixi. I si no ho fa, l’alcaldessa l’hauria de cessar de les seves responsabilitats de govern.
Volem agrair a totes les persones que es van concentrar a les portes del jutjat en suport als encausats i a la resta de grups municipals que van votar a favor de la nostra moció.

Les intervencions del regidor d’UM9-CUP defensant la moció, desemmascaren i posen en evidència les intencions del PSC.

Deixa un comentari