La Diada en imatges

Comentaris: Cap comentari

La Diada Nacional de Catalunya d’enguany, ha estat intensa i especial per al moment excepcional que vivim.

Unitat Municipal 9 va organitzar a la vigília de la Diada, la Marxa de Torxes per la Independència, que va finalitzar amb un parlament a la plaça de la Vila de l’ex diputat de la CUP, Quim Arrufat.

A la Diada, a més de participar de les Manifestacions a Barcelona, vam pujar al Montgròs per fer l’enlairament de l’estelada i el cant dels segadors, on va parlar la regidora d’UM9-CUP, Magda Torrents:

“El búnquer PSOE-PP també actua al municipi i per això malgrat una majoria del ple a favor del referèndum, l’alcaldessa ha decidit incomplir aquesta majoria i fer boicot a la convocatòria. Cal denunciar-ho, i així ho farem. Però alhora seguirem construint una majoria a favor del referèndum i d’un procés constituent que volem popular. Farem tot el possible per garantir que els veïns del municipi puguem votar al referèncum que hem estat convocats. Votarem i desbordarem els seus murs i les seves prohibicions. Cal mantenir l’espurna, la flama encesa amb concentracions i actes arreu. És l’hora de la gent, de la mobilització permanent a cada poble.

Hem pres la humil decisió de no retrocedir. Malgrat la por i la repressió de l’Estat, tenim la ferma voluntat de lluitar per la nostra llibertat.”

 

 

Deixa un comentari