L’Institut Xaloc no és una prioritat per al govern. Barracons no, Xaloc sí!

Comentaris: Cap comentari

La construcció de l’Institut Xaloc de les Roquetes estava prevista fer-la al terreny d’ús educatiu situat al costat de la seva ubicació actual, a tocar de l’Escola Mediterrània. Però sense cap debat previ, malgrat les preguntes fetes des dels grups de l’oposició, el govern té previst un canvi d’ubicació. Finalment però, els grups polítics de l’oposicio vam aconseguir retirar aquest punt de l’ordre del dia del passat Ple, per exigir debat i argumentacions.

Per què el govern vol canviar el terreny on construir l’Institut Xaloc?

No s’ha realitzat cap discussió per analitzar aquesta situació. L’única informació que tenim, és la voluntat del govern de cedir el terreny públic d’ús educatiu, on estava previst construir l’Institut, a l’empresa Decatlon. Del projecte Decatlon no en tenim més informació que aquella que apareix a la premsa ja des del 2011, amb l’alcalde Blanco. Res concret, només promeses i titulars. Així doncs, quina és la prioritat per al municipi?

Deia l’alcaldessa fa dos plens, en relació a aquesta qüestió, que ho volia tot. Nosaltres li responem que no, de cap manera. El seu govern no ho vol tot, el que vol és quedar bé. Que sembli que lluita per aconseguir aquest equipament, mentre en paral·lel negocia a porta tancada, amb informes secrets amb les grans multinacionals disposada a fer el que sigui, impliqui el que això impliqui pel futur d’aquest equipament. Deixant la representació democràtica fora de tota aquesta discussió. Per nosaltres la prioritat és el Xaloc i sabem que la construcció és competència de la Generalitat però no excusa ni un mil·límetre les responsabilitats del govern, que les té i les tindrà. Facin la seva feina, no esperin ni un dia més.

Deixa un comentari