Un Ple dens amb un govern de tràmit

Comentaris: Cap comentari

El ple de febrer ha tornat ha deixar un regust agredolç al nostre grup municipal, doncs si bé és cert que es van tractar i aprovar diverses propostes que podrien significar canvis importants en la vida dels ciutadans i ciutadanes del municipi, també és es ben cert que cap d’aquestes surt de la iniciativa ni voluntat del govern.

En els punts proposats pel govern, per segon ple consecutiu, ha quedat sense debatre per manca dels informes necessaris l’aprovació definitiva del Projecte de Rehabilitació del Teatre Municipal. La resta de punts, de tràmit, simplement. Poc debat i menys propostes per part de govern.

On es va concentrar el gruix de l’activitat plenària és en l’apartat de mocions. Diversos grups van presentar propostes. Per part del nostre grup, una moció de suport a la vaga general feminista del 8 de març i una moció per la revisió i millora de les condicions laborals dels i les treballadores de les empreses externes i concessionàries que treballen per l’ajuntament. També vam donar suport a les mocions presentades per altres grups per la modificació del ROM per promoure la participació i la transparència i la moció per la viabilitat del procés d’urbanització de Can Lloses-Can Marcer. Per últim el Ple va aprovar, només amb el vot contrari del PP, una moció d’urgència en defensa de la immersió lingüística.

Lamentablement, constatem una vegada més, que la inactivitat i la incapacitat del govern deixaran en paper mullat un gruix de les propostes que el plenari va aprovar, doncs en darrera instancia es responsabilitat del govern tirar-les endavant. El calaix de les qüestions pendents cada cop és més ple, mentre que la credibilitat del govern del PSC cada cop és més baixa.

Deixa un comentari