Prou excuses, prou mentides!

Comentaris: Cap comentari

L’1-O volem votar, i volem fer-ho com sempre!

Perquè és el que va decidir de forma democràtica i inequívoca el Ple Municipal de l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes. Malgrat aquests dies el govern municipal resta en silenci, hi ha una majoria política contundent al municipi que demana que l’Ajuntament cedeixi els espais municipals per dur a terme el Referèndum.

Perquè es incomprensible que un govern que tant sovint vol fer gala del diàleg, el consens i la participació, no permeti ni faciliti a la ciutadania que exerceixi els seus drets en un moment tant important com el que serà l’1 d’octubre. I ho fa sense donar la cara ni parlant clar, utilitzant els perfils institucionals a les xarxes socials per defensar la seva posició de partit, obviant que la institució la conformen també la resta de forces polítiques.

Perquè a més el govern municipal està excusant-se en arguments absolutament falsos que només pretenen confondre a la gent, inventant suposats enfrontaments o perills pels funcionaris i treballadors municipals (que no existeixen, ni estan plantejats en la organització del Referèndum) o escudant-se en un debat de legalitats en el que el govern municipal l’únic que pretén es marejar la perdiu.

Si l’alcaldessa i el govern municipal no volen que l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes col·labori amb el Referèndum d’Autodeterminació de Catalunya, que ho digui clar, que ho fa perquè està en contra que la ciutadania de Catalunya es pugui expressar sobre el futur polític del país i deixi d’excusar-se en els funcionaris, les lleis o les competències.

Demanem al Govern municipal repensi la seva posició i accepti el que vol una majoria política i social del municipi. Volem votar, i volem fer-ho com sempre!

Perquè viure vol dir prendre partit.

Deixa un comentari