CANDIDATURA D'UNITAT POPULAR - POBLE ACTIU - UNITAT MUNICIPAL 9

Unitat Municipal 9 és una organització política municipal, de caràcter unitari i popular. Els nostres objectius són la justícia social i l'alliberament nacional. Ho volem fer des del municipalisme, treballant amb la voluntat d'esdevenir una força motriu de les transformacions socials, polítiques i culturals de Sant Pere de Ribes, i mitjançant la participació oberta, la crítica constructiva i la solidaritat.

18215968_435703510120119_1867246811_o

Qui som

Unitat Municipal 9 és un gran espai d’implicació i de participació política en el que hi conviuen diferents sensibilitats, representatives d’amplis sectors de la població i amb un clar compromís polític amb l’esquerra nacional. Una opció d’intervenció en política municipal que s’ha mantingut en el transcurs del temps: forta, honesta, responsable, imaginativa i coherent. Tant en el govern com en l’oposició dins l’Ajuntament i en el municipi, en defensa dels interessos majoritaris de la població de Ribes i les Roquetes, en la transformació d’aquest municipi i en la proposta de noves infraestructures i bases que possibilitessin al nostre municipi afrontar les necessitats i reptes de futur que tenim plantejats com a comunitat.
Um9 CUP té la voluntat de construir una proposta social i política d’esquerres per al nostre municipi, basada en el concepte de justícia socials, solidaritat i honradesa i per avançar en el procés d’alliberament nacional amb totes aquelles organitzacions polítiques, socials que ho desitgin.

El nostre actiu

El nostre actiu, és la nostra presència i el nostre treball continuat en els espais de participació social, cultural i polític fent propostes, donant suport a les mobilitzacions, i fent-nos partícips de les problemàtiques socials. La nostra participació en els moviments socials, en la contesta social, no és per fer bullir l’olla sinó per entendre que aquesta és solament el principi d’una nova manera d’entendre i organitzar-nos políticament i social.

La nostra proposta

Una plataforma d’intervenció municipal, una candidatura unitària d’esquerres, radicalment democràtica, enxarxada amb els moviments socials i compromesa amb el procés d’alliberament nacional a favor de les classes populars i de la justícia social. Un compromís polític i social que ens ajudi a avançar col·lectivament i en la recerca del bé col·lectiu. Apostem i treballem per un referent d’identitat comú que aconsegueixi implicar a tothom en un projecte de futur engrescador.

Creiem en el municipalisme

Un àmbit en el que pensem es manifesten millor les voluntats populars i on millor podem defensar els interessos de la comunitat, de la manera i forma que nosaltres volem: propera, transparent i amb voluntat de transformació social. Aquesta perspectiva de saber-nos situar en el llindar de les institucions a través de com entenem la representació institucional ens permet alhora ser present allà on també es decideixen coses que afecten a la comunitat sense perdre mai la raó per la qual som allà. Som un projecte de base municipalista, però d’abast nacional. Construïm un espai dins l’àmbit municipal de lluita que ens porti a l’alliberament nacional i de classe.