Qui respecta la democràcia, no la segresta

Comentaris: Cap comentari

Els resultats de les eleccions imposades pel 155, al Parlament de Catalunya, ens han deixat un regust agre-dolç. L’Estat no ha aconseguit els seus objectius ni amb l’aparell repressiu, polític i mediàtic a tota màquina. Hem vençut al 155 i la CUP-CC hem contribuït en aquesta victòria. És evident que els resultats de les eleccions no són els que esperàvem, però encara és més evident que això no ens ha de fer defallir. La CUP no som un projecte electoral, som un projecte polític i aquests dies hem pogut demostrar que tenim una organització viva, valenta i generosa.

Aquesta campanya s’ha donat en un context repressiu excepcional i això no ho podem oblidar. I amb tot això, l’Estat no ha aconseguit derrotar-nos. Entenem que la majoria republicana ha d’entomar els mandats de l’1 d’octubre i del 21 de desembre per a materialitzar la república. En aquest sentit les nostres diputades aniran al Parlament a garantir principalment dos objectius polítics: construir República i garantir que es posi en el centre el projecte social. Som 4 però no podem estar ni derrotades ni acomplexades. Farem valdre els nostres 4 escons per construir República. Unilateralment, perquè no hi ha una altra forma possible. Aquest és el moment de fer-ho, per fer valdre la voluntat de la gent. Portem més de 40 anys lluitant i continuarem, sempre, DEMPEUS.

No us perdeu la intervenció de la nostra regidora d’UM9, Magda Torrents, desemmascarant el cinisme del PSC en les eleccions del 21D.

“alguns volen enfrontar dos pobles, però no ho aconseguiran. Qui respecta la gent no l’apallissa, qui respecte el Parlament, no l’empresona, qui respecta la democràcia, no la segresta”


Estigueu atentes a les properes convocatòries per mantenir els debats polítics en els òrgans interns de l’organització.

Desitgem que gaudiu del solstici d’hivern, pugueu descansar i cuidar-vos per continuar DEMPEUS per la República i la seva gent!

Deixa un comentari