Sant Pere de Ribes dempeus per la República

Comentaris: Cap comentari

La CUP crida a mobilitzar-se per evitar que el bloc del 155 imposi repressió i polítiques al servei dels poderosos

Amb una campanya original, austera i sense demanar crèdits als bancs per pagar-la, la CUP es presenta a les eleccions del 21D “per a la materialització de la república, no tornarem a pantalles passades” així ho explica Joan Garriga.

La CUP-Crida Constituent ha fet una crida a la mobilització en el tram final de la campanya per electoral per evitar que el bloc del 155 imposi les seves polítiques repressives, recentralitzadores i al servei dels poderosos.

La formació ha recordat que les eleccions del 21-D se celebraran en un context d’anormalitat democràtica, i ha denunciat la persecució política a què és sotmès el sobiranisme per part de la junta electoral i el sistema judicial espanyol. La triple aliança del 155 pretén imposar un autèntic retrocés en clau nacional i social i apuntalar l’statu quo que els darrers mesos havíem aconseguit esquerdar. Cal recuperar l’esperit de l’1 d’octubre per materialitzar la República social que necessita el país.

Acte de campanya del passat dissabte 16 de desembre, a la Nau Pere Vall i Soler. Amb les intervencions de Joan Garriga, Magda Torrents, Joan López i Benet Salelles.

Deixa un comentari